Calvin Klein

Kép
Promóciók

Meseszép kékség

Kép
InStyle TV

Mindenkiből lehet modell? - Hétköznapi emberek nagy divatkampányokban

Egy napra biztosan, hiszen a divat mindenkié. Még akkor is, ha sokszor úgy érezzük, a túlretusált modellekkel egy percig sem tudunk azonosulni. De mi lenne akkor, ha hétköznapi emberek váltanák a tökéletes testű hírességeket a magazinokban?

Kép
Sztárok

13 tervező megálmodta Lady Gaga esküvői ruháját - FOTÓK

Amint megtudtuk, hogy barátja, Taylor Kinney Valentin - napon megkérte Lady Gaga kezét, az első örömhullámot követően csak arra tudtunk gondolni, vajon miben mondja majd ki az igent az extrém megjelenéséről híres sztár?

Kép
Stílus

Best of Reese Witherspoon: 12 káprázatos vörös szőnyeges ruha

Júniusi címlapsztárunk, Reese Witherspoon mindig könnyed eleganciája és természetes bája olyan üdítő színfolt Hollywoodban, amire mindig örömmel gondolunk. A háromgyermekes sztáranyuka elképesztően jól fest a legkülönbözőbb árnyalatú ruhákban is, így kisebb fejtörés áran, de végül sikerült kiválasztani a nekünk leginkább tetsző tíz sörös szőnyeges képet. Te is ezeket a ruhákat válogattad volna be a listába?

Kép
Stílus

Blumarine, Pucci és vintage villamos - A milánói divathétről jelentjük #3

Munkatársunk, Tankó Tekla három napot tölt a milánói divathéten – íme a vasárnapi nap élményei képekben!

Kép
Sztárok

Ellopták Lupita Nyong'o 40 milliós Oscar-ruháját

Lupita Nyong'o káprázatosan festett az Oscar-gálán, az egyik legjobban öltözött híresség volt a vörös szőnyegen. 40 milliós álomruhája azonban nagyon megtetszhetett valakinek, ugyanis a gála után eltűnt a hotelből, ahol átöltözött.

Kép
Stílus

NYFW LIVE: Kövesd velünk élőben a Calvin Klein show-ját!

Az előző szezonhoz hasonlóan idén is exkluzívan kaptuk meg a lehetőséget arra, hogy élőben mutassuk meg az InStyle.hu olvasóinak a 2015-16-os ősz-téli kollekciót bemutató Calvin Klein show-t.

Kép
Promóciók

Ajándékozz Valentin napra Calvin Klein ékszert!

Váltsa valóra Kedvese Valentin napi álmait ezzel a különleges rosé arany Calvin Klein ékszer szettel!

Kép
Sztárok

Axente Vanessa újabb menő divatkampányban

Axente Vanessa sok divatkampányban szerepelt már a Calvin Kleintől Pradán a Chanelig. Most egy olyat csípett meg, amit előtt még soha: Mario Testino fotózta a Massimo Dutti 2015-ös tavasz-nyári kampányába. Ultramenő!

Kép
Stílus

InStyle top 15: Szerintünk ők a Golden Globe legstílusosabb sztárjai

Ma éjjel adták át a 2015-ös Golden Globe díjakat (kattintsatok ide a győztesekért), és ennek kapcsán arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy InStyle top 10-es listát arról, hogy szerintünk kik voltak a legjobban öltözött hírességek a díjátadón.

Kép
Sztárok

A hét meglepetése: Justin Bieber a Calvin Klein kampányában

Na erre senki sem számított: Justin Bieber a Calvin Klein 2015-ös tavasz-nyári kampányában landolt.

Kép
Sztárok

Interjú az első magyar szupermodell, Axente Vanessa ügynökével

Magyar modell még sosem érte el azt, mint Axente Vanessa, aki fiatal kora (még csak most lesz 19) ellenére szédületes sebességgel vette be a divatvilág összes fővárosát, ikonikus magazincímlapját, divatkampányát és kifutóját. Minden idők első magyar szupermodelljének felfedezőjével, az Attractive Models tulajdonosával, Fehér Orsival beszélgettünk.

Kép
Stílus

Minden idők 15+1 legszexibb divatkampánya

Minden szezonban nagy várakozás előzi meg a divatházak aktuális kollekciójának promotálását. Vajon milyen lesz a Louis Vuitton őszi-téli kampánya? Vajon ki lesz az arca a Calvin Klein új parfümjének?

Kép
Sztárok

Axente Vanessa angyali szépség volt a Calvin Klein partiján

Ha Calvin Klein, akkor Axente Vanessa.

Kép
Stílus

Nézd élőben a Calvin Klein show-ját!

Az előző szezonhoz hasonlóan idén is exkluzívan kaptuk meg a lehetőséget arra, hogy élőben mutassuk meg az InStyle.hu olvasóinak a 2015-ös tavasz-nyári kollekciót bemutató Calvin Klein show-t.

Kép
Promóciók

Új illat és új arcok a Calvin Klein Reveal kampányában

A CALVIN KLEIN ILLATMÁRKA BEJELENTI, HOGY NŐKNEK KÉSZÜLT ÚJ ILLATA, A REVEAL REKLÁMKAMPÁNYÁNAK FŐSZEREPLŐI A FIATAL SZÍNÉSZ, CHARLIE HUNNAM ÉS A HOLLAND SZÁRMAZÁSÚ SZUPERMODELL,DOUTZEN KROES

Kép
Stílus

Kate Moss kishúga az új Calvin Klein múzsa

Kate Moss húga egyre biztosabban lép rá a nővére által kijelölt útra: most például a Calvin Kleinnek állt modellt.

Kép
Stílus

Axente Vanessa újra bebizonyította, hogy ő a legmenőbb magyar topmodell

Axente Vanessa még mindig szédületes magasságokban lépked és ezzel újra és újra bebizonyítja, hogy ő a legmenőbb magyar topmodell. Vani kizárólag a legnevesebb divatházak kampányaiban és kifutóin látható, most például ismét a Calvin Kleinnek dolgozott, egyszerre két kampányban is.

Kép
Szépség

Magyar topmodellünkkel reklámozza nyári sminktermékeit a Chanel

Prada, Calvin Klein, Hugo Boss, Chanel...Ecc, pecc kimehetsz, most újra az utóbbi van napirenden Axente Vanessa életében: a magyar topmodell már a sokadik Chanel Beauty kampányát csípi meg egy éven belül.

Kép
Sztárok

Ők nézhették az első sorból a Calvin Klein bemutatóját

Néhány napja élőben közvetítettük nektek a New York Fashion Weekről a Calvin Klein show-ját. Most az egész kollekciót megmutatjuk nektek, sőt még azt is, kik voltak idén azok a sztárok, akiknek kiemelt szerepet szánt a divatház a bemutatón.

Kép
Stílus

Nézd élőben a Calvin Klein New York-i show-ját!

Az előző szezonhoz hasonlóan idén is exkluzívan kaptuk meg a lehetőséget arra, hogy élőben mutassuk meg az InStyle.hu olvasóinak a 2014-15-ös őszi/téli kollekciót bemutató Calvin Klein show-t.

Kép
Sztárok

Axente Vanessa uralja a Calvin Klein tavasz-nyári kampányait

Nincsenek már szavak arra, ami Axente Vanessával történik: a magyar topmodell két újabb Calvin Klein kampánnyal kápráztat el mindenkit.

Kép
Szépség

Axente Vanessa a Calvin Klein új parfümjének arca

Miután a hétfői New York-i filmfesztiválon magyar topmodellünk díszvendégként jelent meg, a Calvin Klein hivatalosan is bejelentette, hogy Axente Vanessa az arca 2014 tavaszától a márka új illatának, a Calvin Klein Endless Euphoria parfümnek.

Kép
Sztárok

Axente Vanessa volt a New York-i Gotham díjátadó magyar sztárja

Axente Vanessa ismét szédületes magasságokban jár: tegnap a New Yorkban megrendezett 23. Gotham Independent Film Awards díszvendége volt.

Kép
Szépség

Axente Vanessa a Chanel szépségtermékeinek arca

Axente Vanessa megállíthatatlan: a magyar topmodell a Prada, a Hugo Boss és a Calvin Klein kampánya után most a Chanel szépségtermékeinek arca lett.

Kép
Sztárok

Kondás Kata az InStyle Style Awardon

Az InStyle Style Awardon egy különleges divatbemutatót is rendeztünk, amelyen öt magyar dizájner őszi-téli kreációit mutatták be olyan topmodellek, mint Srej Zsófi (Sophie Srej - Icon), Kondás Kata (Kate Kondas - VM) vagy Szepesi Melinda (VM).

Előző oldal
Következő oldal